Vintertips til boligen anno 2017

1 år siden |  0 comments  |  Personlig og bolig

Vinteren er for alvor lige om hjørnet og vi vil derfor her på siden, sætte fokus på de seneste trends inden for boligindretning, som kommer til at trende denne vinter. Find her inspiration og få nye ideer til, hvordan du kan indrette din boligindretning på en ny og anderledes måde.

Farver er in

Er du selv træt af boliger indrettet i ren hvid, som selvfølgelig er stilfuldt, men også kan være en kende kedeligt? Så er der i hvert fald godt nyt, da farver i højere grad kommer til at være in og du kan derfor trygt indrette din bolig med interiør i både brun, sort, grøn og forskellige nuancer af andre farver. Dette kan både være mindre ting som pyntegenstande og mindre interiør, men også mere dominerende ting som skabe i køkkenet, garderobe eller hele vægge.

Kobber

Specielt forskelligt boliginteriør i kobber kommer til, at blive moderne og populært. Det er her noget som sætter liv i boligen og kan skabe god stemning og mere liv. Mange producenter som danske House Doctor er også i stigende grad begyndt, at fokusere på dette og det er derfor muligt, at finde alt lige fra lamper til stole i et flot kobber design, som kan pynte lyse hjemmet op.

Soveværelset

Et rent og stilfuldt sengetøj er selvfølgelig flot og vil nok aldrig gå helt af moden. Det er dog og bliver i højere grad mere moderne, at indrette dit soveværelse med mere interessant og farverigt sengetøj og sengetæpper, som giver mere liv og varme. Det er derfor en trend man roligt kan indrette sin soveværelse efter og der er her mange muligheder for, at pifte sin bolig og soveværelse op med.

Afslappende områder

Et tip som er både for vinteren, men også kommer til at blive mere generelt er, at indrette boligen med et eller flere små hyggeområder, som er teknologi fri og man her kan have en pause fra, alt det teknologi vi konstant er udsat for i vores dagligdag. Det kan her både være et dejligt praktisk sted, men også indgå som en del af dekorationen og løfte indretningen i hjemmet.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Bør du få en robotplæneklipper?

  • By Agro Info
  • Date : 8 måneder siden

Er der nogen som rent faktisk nyder at slå græs? Nej vel. Som du måske har hørt kan du nu få en robot til at gøre det for dig. Det vil sige, at du kan sidde på terrassen med en kold øl, en bog eller begge dele, imens robotplæneklipperen slå græsset....

Samtale emner til dates – Guide til kvinder

  • By Agro Info
  • Date : 10 måneder siden

Hvad skal i snakke om når i er på date? Det kræver takt og tålmodighed at lære en ny mand at kende, og du kan ikke forvente at gå fra jeres første stævnemøde og vide præcis, hvem han er – det finder du kun gradvis ud af i dagene, ugerne, månederne o...