Sommertips til boligen anno 2017

sommerbolig 2017

1 år siden |  0 comments  |  Personlig og bolig

Når det handler om boligindretning, så er det altid svært at finde ud af hvordan man egentlig skal indrette sig. Oftest handler det om, at finde den stil der bedst passer til ens individuelle stil og præference. Dog er det en meget dynamisk branche, hvilket også gør, at måden man indretter sig på i år, ikke nødvendigvis er moderne næste år. Størstedelen bliver inspireret via de sociale medier, såsom Facebook eller Instagram. Lynhurtigt kan der skabes trends, som falder i god smag hos størstedelen af den danske befolkning.

Generelt har vi haft en tendens til i norden, at indrette os meget minimalistisk og enkelt.

Det er de rene linjer, med simple og stilrene farver. Typisk er det sort og hvid der går igen, men senest har også pastelfarver, eller enkelte markante farvetoner været med til at bryde stilen op. Det kan eksempelvis gøres ved at male en bagvæg i anden farve, for at give rummet noget kontrast og liv.

Den røde tråd i rummet


Ligesom når man kigger på rummet overordnet set, så er de små brugskunst artikler også ekstremt vigtige i en enhver boligindretning. Det bedste råd som gives af alle eksperter, er at følge sin mavefornemmelse, også gøre det som føles mest rigtigt for en selv.

Dog er det ligeledes vigtigt at bevare den gode struktur og orden, da et alt for rodet rum kan ødelægge selv den bedste boligindretning. Derfor er det en god idé at bevare rummet simpelt, men samtidig personligt – såsom anvende billeder, malerier, eller historiske genstande, som har en bestemt betydning for en selv. Som gæst kan man med det samme mærke sjælen i rummet, hvis det er indrettet med charme og personlighed. På den måde er det faktisk også bevist, at man lettere kan føle sig hjemme og tilpas. Det er ekstremt vigtige kriterier, som de fleste nok vil tillægge en stor værdi.

Ekstrem populær over sommeren 2017 – IGEN!


Selvom man siger denne brugskunst branche er ekstremt dynamisk og hurtigt ændrer sig, så er der alligevel en tendens til, at det ekstremt populære danske mærke Kreafunk igen vil være super populært i sommeren 2017.

Det er morderne højtalere og lyd, som er perfekt til de sene sommeraftener, eller strandturen, da størstedelen af deres produkter kan medbringes via deres trådløse tilkobling. Blandt andet har den danske forbrugerside bedste10 lavet en test af den mest populære vare i deres unikke portefølje; nemlig en kreafunk aglow test, som findes ved at følge linket. Den er ekstremt fyldestgørende og kan give dig en indikator omkring, hvorvidt det er det rette produkt, som skal stå på din sommerønskeliste, når det kommer til boligindretning og brugskunst.

Tænk logisk og indret efter dit behov


Det er altid en god idé at gøre sig nogle overvejelser omkring hvilke brugskunst artikler, man ønsker at købe ind til sommeren.

Tendensen siger, lyst og åbent, men samtidig minimalistisk og lækkert. Over de seneste år, er det blevet populært at tage det grønne naturlige liv med ind i hjemmet, såsom planter, da det igen er med til at give livet og charmen i boligen.

Tak fordi du læste med.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan sover du bedre om natten

  • By Agro Info
  • Date : 3 år siden

En god søvn er ikke bare vigtig, det er altafgørende for at trives og have energi til hverdagens prøvelser og strabadser. En god søvn er heller ikke bare vigtig for at klare den nye dag, den er også virkelig vigtig for dit helbred på lang sigt. Og ha...

Smarte termokander i et stilrent design

  • By Agro Info
  • Date : 2 år siden

Designmærket Rosendahl er efterhånden blevet et kendt navn rundt omkring i de danske hjem. Deres stilrene design og sikre, strømlinede stil har efterhånden også fået en stor fanskare rundt omkring i Danmark, ikke mindst på grund af produkternes høje...