Her er 3 grunde til, at Leicester kan vinde Champions League

fodbold

1 år siden |  0 comments  |  Sidste nytI Premier League sæsonen 2015/16 kom Leicester City i den grad i mange overskrifter, da underdog holdet opnåede det, som mange regnede for at være umuligt: at overgå tophold som Manchester United og Chelsea og vinde Premier League titlen for første gang nogensinde.

Siden den sensationelle succes er det gået en smule ned af bakke for det engelske hold. I 2016/17 sæsonen har truppen placeret sig i midten af Premier League tabellen, med 10 sejre og 15 nederlag. Holdets tidligere manager, italienske Claudio Ranieri, blev fyret af klubbens bestyrelse tilbage i februar efter en række skuffende resultater, og ind kom i stedet Craig Shakespeare, som skal træne The Foxes resten af 2017.

På trods af en mindre god indsats i den nuværende Premier League sæson, har tropperne fra Leicester dog formået at kvalificere sig til Champions League kvartfinalerne, som indledes i denne uge. Holdet har trukket spanske Atlético Madrid, der vandt Champions League nogle år tilbage, og i kvartfinalernes første spillerunde mødes de to hold på Estadio Vicente Calderon i Madrid.

Oddsene for, at Leicester City skulle gå hele vejen og få fingrene i Champions League trofæet anno 2017, står ikke i Premier League holdets favør - holdet har pt odds 40/1 for at vinde, mens Barcelona og Bayern München er favoritter med odds 3/1 Men holdet har som tidligere bevist, at intet er umuligt, og her er 3 grunde til, at de kan gøre comeback og vinde Europas mest prestigefyldte turnering:

1) Rævene har fået et selvtillids-boost


Som nævnt har Leicester spillerne haft svært ved at finde den samme power i denne sæson, som de havde sidste år. Trods dette har holdet spillet eksemplarisk i Champions League, senest med en 2-0 comeback sejr mod Sevilla, der kvalificerede holdet til kvartfinalerne.

Truppen har også forbedret sig i løbet af deres seneste Premier League kampe, og deres comeback både i Premier og Champions League har givet dem selvtillid og tro på, at de kan gå hele vejen til finalen.

2) Shakespeare effekten


Siden Craig Shakespeare tog over fra Claudio Ranieri tilbage i februar - no offense, Ranieri - har tingene taget en positiv drejning paa King Power Stadium.

Tilbage da Ranieri stadig var manager, gik der rygter om at stemningen var dårlig i omklædningsrummet og at spillerne var utilfredse med deres forhenværende træner. Claudio Ranieri har dog senere vaeret ude og afvise, at Leicester spillerne skulle være gået bag hans ryg op mod italienerens fyring.

Med Shakespeare som ny manager virker det til, at der er opstået en ny energi, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at holdet har vundet 5 ud af 6 spillede Premier League kampe siden englænderes tiltræden.

3) Kasper Schmeichel er den perfekte talisman


Schmeichel Junior har gennemgået en fantastisk udvikling i løbet af sin fodboldkarriere. Fra at have spillet for "små-hold" som Bury og Notts County, spiller målmanden nu for forsvarende Premier League mestre og har bidt skeer med de største europæiske fodboldklubber.

I hans første Champions League sæson har Kasper Schmeichel været en af de bedste målmænd - hvilket i sig selv er noget af en præstation, når man er oppe mod veteraner som Iker Casillas og Gianluigi Buffon. I de fem ud af 6 CL kampe danskeren har spillet i år, har han formået at holde et såkaldt "clean sheet", og reddet 19 ud af 21 målforsøg fra modstanderen. Det ville ikke være forkert at sige, at uden Schmeichel ville Leicester måske ikke være kommet så langt i Champions League.

Schmeichel er så at sige Leicesters talisman, og ikke mindst er han en fantastisk, dog ydmyg, holdånd for sine medspillere. Med en sådan styrke bag sig på banen, kan tropperne længere fremme kun føle sig i sikre hænder og kæmpe hårdt for at opnå sejr.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Skaf dine ansatte den rigtige gave

  • By Agro Info
  • Date : 2 år siden

De slider og slæber hver dag fra 8:00 til 16:00 for din skyld. Selvfølgelig også for deres egen skyld, eftersom de jo får udbetalt løn. Dette bliver dog glemt, når den årlige firmagave til jul skal falde, fordi her forventer langt de fleste en lille...

Ure til mænd

  • By Agro Info
  • Date : 1 år siden

 Er du en mand og går du op i dit udseende, så skal du også have et ur, der passer til din stil. Her kan du finde ure til mænd. Herreure findes i mange modeller og forskellige designs, det handler om at du finder det ure, der matcher din stil bedst....

Prøv dit held og scor kassen

  • By Agro Info
  • Date : 10 måneder siden

Føler du generelt, at du er en heldig person? Eller har du lige i dag en følelse af, at alt kun kan gå godt for dig? Så kan det være, at der er noget ved snakken. På et online kasino kan du, uden at forlade dit hjem, opleve spændingen ved at satse pe...